Dag-Nacht

uit 2001 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

In de sloot

2016

Ik keek in een slootje in Friesland, ineens kwam de zon door de wolken en de sloot veranderde in een paradijs. Het is een gobelinweefsel; ketting van linnen en de inslag is linnen en wol

Orde/disorde

2016

In een nest van een wesp ontstaat ineens een verstoring. De raten worden niet meer afgemaakt. Deze verstoring vindt nu ook plaats in onze maatschappij. Het is een gobelinweefsel; de ketting is linnen en de inslag is wol en linnen.

Voorjaar

2013

De materialen die verwerkt zijn in het wandkleed zijn: wol, zijde, linnen. De technieken die gebruikt zijn: pools gobelin geweven.

Uiterwaarden

2013

Techniek: weven. Materiaal: Roestvrijstaal, wol en katoen

Oude en nieuwe wereld

2011

De materialen die verwerkt zijn in het wandkleed zijn: zelf geverfde wol, linnen, plastic, zijde. De technieken die gebruikt zijn: de achtergrond is de oude wereld die is geweven en op de voorgrond is de nieuwe wereld, die is  gevilt. De architectuur is belangrijk in de oude wereld en in de nieuwe wereld symboliseren de ringen de gemeenschappen van mensen die steeds dichter op elkaar leven.

Het Wad

2010

De materialen waar het wandkleed van gemaakt is zijn: wol en linnen. De techniek is: weven

Dag-Nacht

2008

Het wandkleed bestaat uit 2 delen. Links is dag en rechts is nacht. De dagkant is een open kleed waarin de bezigheden van mensen worden uitgebeeld. De nachtkant geeft de rust in het leven aan.

Schaduwen

2002

De materialen die verwerkt zijn in het wandkleed zijn: sisal, wol en rami. De techniek die gebruikt is: Pools Gobelin

Kolenmijn

2001

De materialen die verwerkt zijn in het wandkleed zijn: sisal, linnen, wol De techniek is: gebreid. De kolenmijn is gemaakt n.a.v. een ongeval in een kolenmijn.